Hypoallergeen Hondenvoeder

Heeft jouw hond last van voedselallergie en daardoor huid, vacht of spijsverteringsproblemen?
Onze oplossingen:

brokken met als enige eiwitbron gehydrolyseerde zalm

Gehydrolyseerde eiwitten zijn eiwitten die in kleine stukjes zijn geknipt, waardoor ze makkelijker verteren en nauwelijks worden herkend door het afweersysteem. De kans op een allergische reactie is heel klein. Dit is de beste oplossing tegen voedselallergie of -intolerantie

brokken met als enige eiwitbron eend 

Om de kans op een reactie te verkleinen is het belangrijk te kiezen voor een voeding met maar één eiwitbron en waarvan bekend is dat de meeste honden hier goed op reageren. Eend levert al jarenlang goede resultaten en is hierdoor een betrouwbare keuze. 

Daarnaast hebben we stukken kip of vlees in saus als aanvulling óf als complete maaltijd voor de moeilijke eter. Mocht je je hond nog willen verwennen dan is onze snack een verantwoorde beloning omdat deze speciaal zijn gemaakt voor honden met genoemde problemen.

Probeer nu 2,5 kg met 25% kortingscode: welkom25
Onze diëten bevatten:
Ook online te koop bij

Historie

CLiNiC petfood is een Nederlands bedrijf, opgericht in 1999 door dierenarts Jan van Mameren en compagnon Henk Buiring. Zij vonden, dat voeding met een bijzonder voedingsdoel voor honden en katten overal verkrijgbaar moet zijn. Met die gedachte hebben ze in samenwerking met deskundigen op het gebied van voeding een assortiment veterinaire dieten ontwikkeld. CLiNiC heeft als doel de levensverwachting van honden en katten te verlengen om de speciale band tussen eigenaar en zijn of haar trouwe viervoeter zolang mogelijk te behouden.

nl_NLDutch

Voeg je header hier toe